Firma Privat
Glemt kode?

Login Firma
Og bestil alt det bedste danske fiskegrej her


Bliv forhandler her

Glemt kode?

Login
Og bestil alt det bedste danske fiskegrej her.


Ikke kunde endnu?
opret dig her

Kurv. 0
Kategorier
Endegrej
Endegrej

Endegrej

Det bedste danske fiskegrej

Waterstar.dk er en 100% danskejet virksomhed, startet i 2008, som i starten primært producerede Trutta Flex gennemløbere til salg i Danmark, Sverige og Tyskland, men varesortimentet er nu udvidet med blandt andet stænger, microblink samt diverse grejopbevaring og værktøj til lystfiskere.

Waterstar.dk satser på at have det bedste danske fiskegrej og vi udvikler kontinuerligt på nye produkter såsom stænger, flåd, gummiagn, rigs, tilbehør m.m.

"Fiskene er sgu da ligeglade"

Sådan konstaterede Flemming Birch fra Flemmings Fiskegrej det knastørt om finishen på kystblink og på gennemløbere til Put og Take fiskeri i en avisartikel i starten af nullerne.

Flemmings kommentar var en direkte kritik afledt af den allerede dengang stigende tendens blandt lyst- og kyst samt P&T fiskere, at endeagnene ikke kan blive perfekte nok malet eller skinnende nok.

Relancering af Trutta Flex

Waterstar.dk købte rettighederne af Flemmings Fiskegrej til at fabrikere, markedsføre og sælge Trutta Flex gennemløberen tilbage i 2013, og vi har ikke glemt Flemmings ord fra avisartiklen.

Trutta Flex sortimentet er sidenhen blevet udvidet og er stadig på grejbutikkernes stativer. Truttaen adskiller sig nu - som dengang - stadig markant fra sine konkurrenter på endeagns-markedet, ved at være uperfekt og

forskellig fra alle andre typer af gennemløbere på markedet.

Waterstar.dk dyrker det uperfekte, fordi vi mener, at det uperfekte er perfekt

Alle Truttaer er forskellige fra hinanden i finish, farver og form, Og det er meningen, de skal være sådan.

Trutta Flex er  stadig et 100% dansk produceret endeagn, som lystfiskeren selv kan bøje og flexe lige præcis til den gang, de ønsker truttaen skal have i vandet. Den eneste forskel er nu, at Trutta Flexen bliver fremstillet i Hvidmetal istedet for Zink og bly.

Trutta Flex gennemløberen kaster bedre og længere og snor-lige

På grund af Truttaens særlige fleksible konstruktion, den er kort sagt lidt tung i røven, så kaster den snorlige og langt med en, f.eks 0,12 fletline eller tyndere, men osse tykkere liner som til kystfiskeri med Salmo Trutta og Tobisen samt Greyhound, ligger Truttta Flex nr. 1 når det gælder præcise og lange kast ud til rovfisken.

Waterstar.dk sætter en ære i at producere 100% danske Trutta Flex gennemløbere og vi  tilbyder et unikt produkt, hvor ikke een gennemløber er ens, men til gengæld så fanger de og frister fiskene lisså fint som alle andres mere perfekte, i Kina og Taiwan fremstillede dittto. ingen nævnt- ingen glemt.

Nye produkter på Trutta træet

Waterstar.dk udvikler hele tiden nye produkter: tilbehør, rigruller, bombardaflåd, stænger, kroge, nye frække farver og faconer på gennemløberne, kystgennemløbere, nye modeller, former, vægte, blanks til Airbrush og forskellige nye farvekombinationer og ingen af disse er perfekte.

Trutta Flexens historie og tilbliven:

Engang i midten af halvfemsernee, gik en fyr som hedder Thomas ude ved et Put og Take på Sjælland og ærgrede sig igen og igen over de mange tabte store ørreder. Næsten hver gang han fik tag i en god fisk, så sprang de ud af vandet og vendte og vred sig, så blinket eller spinneren kom drønende ud af munden på fisken.

Derfor fik Thomas, som var kleinsmed en ide ... efter at have luret en tegning fra "Jeg er lystfisker" håndbogen fra 1960. hvor der var afbildet en såkaldt gennemløber, støbte han en gennemløber med et vertikalt hul ned igennem et emne af bly, som dengang ikke var forbudt at bruge i Danmark til fremstilling af endeagn.  Så puttede Thomas fiskelinen ned igennem hullet, satte en perle på linen og bandt en trekrog i enden og vupti, Trutta Flex var født.

Efter adskillige afprøvninger i et stort vandbassin, som Thomas havde ude i laden og med hjælp fra Vita hans nabo, begyndte testfiskeriet rundt omkring i de sjællandske Put og Take vande samt på kysten.

Brækstangseffektten

Nu fik Thomas og Vita mange fisk med hjem ... rigtig mange, for nu sad krogen fast i munden på fisken under fighten, mens selve Trutta gennemløberen gled væk fra fisken og op ad linen, så fisken ikke kunne benytte gennemløberen som brækstang til at vride sig fri af krogen.

En storfanger

Thomas tog siden rundt til alle de store og mindre store fiskegrejsbutikker på Sjælland og tilbød dem den nye Trutta Flex. Grejbutikkerne solgte truttaen videre til deres kunder og det viste sig, at truttaen blev en storfanger i Put og Take, men osse på kysten og i søerne. Siden bredte nyheden om Trutta Flex fangstegenskaber sig til provinsen og til øerne og resten er historie...

Waterstar fiskegrej

Grundproduktet - Trutta gennemløberne - er dansk fiskegrej og 100% produceret i Danmark. Ud over gennemløberne sælger Waterstar fiskegrej, som er en bredt mix af endeagn til Put & Take fiskeren, kystfiskeren samt til lakse- og havørredfiskeren i åen eller i elven.

Waterstar.dk er stolte over at kunne præsentere de 100% dansk producerede gennemløbere, hvor alle detaljer i såvel udformning, farver og vægt af f.eks. Trutta Flex og Lollipop. Alle endeagn er gennemtestet ved fiskevandene, og fiskene elsker dem. Trutta Flex gennemløbere er slik for fisk.

Waterstar fiskegrej kan I følge på: www.facebook.dk. Gå ind til jeres lokale grejforhandler for bestilling/køb eller køb dem selv på grejforhandlernes webshop.

-------------------------------------------------------------